ANA SAYFA > GÜNDEM > EGEMAKGÖÇ, Atatürk'ü andı

EGEMAKGÖÇ, Atatürk'ü andı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGEMAKGÖÇ, Atatürk'ü andı

Ege Makedonya Göçmenleri Derneği, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85'inci ölüm yıl dönümünde Nergiz Parkı'nda 2 bin kişiye nohutlu pilav, ayran hayrı yaptı ve Mevlid- i Şerif okuttu.

EGEMAKGÖÇ Dernek Başkanı Mustafa Kemal Uzunkaya yayımladığı mesajda şunları söyledi: "Hemşehrimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve sevgiyle anmak adına düzenlediğimiz etkinliğimize destek olan, katkı veren ve katılan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Derneğimiz üyelerine, hemşehrilerimize, dostlarımıza ve tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve Aziz Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Strazburg'a moralli gideceğiz
Sonraki Haber ''Cumhuriyet’in 100. yılında Atatürk’ü Anlamak''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış