ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuk'ta nar şenliği...

Efes Selçuk'ta nar şenliği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuk'ta nar şenliği...

Efes Selçuk Belediyesi, üreticilerin desteklenmesi için 8 Ekim Pazar günü Zeytinköy’de ‘Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’ düzenliyor. Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen üretici şenlikleri kapsamında Zeytinköy ilk nar şenliğine ev sahipliği yapacak. “Nar Neşesi Şen Tanesi” aynı zamanda tarım kenti Efes Selçuk’un ilk nar şenliği olacak.

Narın lezzetini ve bereketini öne çıkaran şenlik, 8 Ekim Pazar günü saat 14.00’de nar hasadı ile başlayacak. Nar üreticisine destek olmak amacıyla tarım kenti Efes Selçuk’un köylerinden Zeytinköy’de düzenlenecek şenlikte en güzel nar da seçilecek. Şenlikte katılımcılara ayrıca nar fidanı hediye edilecek.

Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’nde saat 17.00'de köy meydanında Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Hüseyin Turan, türküleri ile sahne alacak. Şenliğe katılmak isteyen yurttaşlar için, Efes Selçuk Belediyesi tarafından Pazar günü 12.00- 18.00 saatleri arasında belediye hizmet binası önünden (Gidiş – Dönüş) araç kaldırılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’in robotik kodlamacıları eğitimlerini tamamladı
Sonraki Haber Başkan Koştu Azerbaycan'da foruma katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış