ANA SAYFA > SPOR > Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.Lige dikti

Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.Lige dikti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.Lige dikti

9 Eylül Engellileri 72/25 yenen Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.Lige dikti

Türkiye Basketbol Federasyonu çatısı altında 2. ligde mücadele eden Duymer Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü ilk yarının son maçında deplasmanda 9 Eylül Engelliler Spor Kulübü karşılaştı. İlk beşe Erdal, Halil, Metin, Kadir, Mustafa ile başlayan Duymer Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü maçı baştan sona önde götürdü daha sonra oyuna giren Veysel, Koray, Uğur, Şefik, Osman, Ramazan ile devam eden Duymer Karşıyaka sahadan 72/25 galip ayrıldı.
Gurupta 2.sıradaki yerini koruyan Duymer Karşıyaka Engelliler gözünü 1.lige dikti. Antrenör sporcu Hüseyin Erdal Denizaslanı, hedeflerinin 1.lig olduğunu takımına güven duyduğunu bir kez daha yeniledi. Tüm takım oyuncularına süre vererek önümüzdeki maçlar için tecrübe edindiklerini söyledi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin bilim ve sanat insanlar BİLSEM’de yetişiyor
Sonraki Haber Öğretmene, öğrenciye, veliye hizmete sınır yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?