ANA SAYFA > İZMİR > Cemil Tugay startı Torbalı'dan verdi

Cemil Tugay startı Torbalı'dan verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cemil Tugay startı Torbalı'dan verdi

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, ilk mitingini Torbalı’da gerçekleştirdi. Tugay, “ceketini çıkar, kollarını sıva” sloganları atan seçmenlerini kırmayıp ceketini çıkardı ve gömleğinin kollarını sıvadı.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ilk mitingini Torbalı’da gerçekleştirdi. Tugay, CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir ile parti otobüsüne çıkarak kalabalığa seslendi. Tugay, daha sonra Yörükobası Çadırını ziyaret ederek Ege Bölgesi Türkmen Yörük Federasyonu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve federasyon üyeleri ile bir araya geldi. Tugay yaptığı açıklamada: “Anadolu kültürünün ayrılmaz parçaları Yörük ve Türkmen geleneklerinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu coğrafyada çok güzel bir bütünün parçalarıyız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem farkındalığı artırmak için Karşıyaka'dan Alsancak'a pedal çevirdiler
Sonraki Haber İzmir afet bölgesiyle dayanışmayı sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış