ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz Festivali’nde Agathe Iracema rüzgârı esti

Caz Festivali’nde Agathe Iracema rüzgârı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Festivali’nde Agathe Iracema rüzgârı esti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde dün gece Agathe Iracema rüzgârı esti. Caz sahnelerinin genç divası AASSM Küçük salonu tamamen dolduran Festival izleyicisine büyülü bir gece yaşattı.

İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile yapılan konserde Agathe Iracema’ya Christophe Wallemme (kontrbas), Leo Montana (piyano) ve Pierre - Alain Tocanier (davul) eşlik etti. Yumuşak sesi, sevimli mimikleri, içten söyleyişi ile daha ilk şarkıda gönülleri fetheden Agathe, yaklaşık iki saat süren konserinde son albümü “Feeling Alive”dan örnekler sundu. Kontrbas, piyano ve davul sololarının renklendirdiği konserin ardından genç diva son albümünü, bir gecede kalplerini fethettiği İzmirli hayranları için imzaladı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 10 Mart’ta Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu işbirliği ile yapılacak Ayça Gündüz Quartet & George Kontrafouris(piyano) konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadınlar daha fazla özgürlük için bir araya geldi
Sonraki Haber Erzaklar Karşıyaka Belediyesi’nden...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış