ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da Üretici Kadın Pazarı ilgi görüyor

Buca’da Üretici Kadın Pazarı ilgi görüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da Üretici Kadın Pazarı ilgi görüyor

Buca’da hediyelik eşyadan gıdaya birçok ürünün yer aldığı Üretici Kadın Pazarı vatandaşlardan ilgi görüyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Üreticiyle tüketiciyi buluşturan bu pazarda kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz” dedi.

Buca Belediyesi Üretici Kadın Pazarı, köyler bölgesi olan Doğancılar, Kaynaklar, Belenbaşı, Kırklar, 29 Ekim ve Karacaağaç mahallelerinde üretim yapan kadınların ekonomisine katkıda bulunuyor.  El işi ürünlerin yanı sıra birbirinden lezzetli gıda ürünlerinin de yer aldığı pazarda tüketicilerin de yüzü gülüyor.

AYDA 2 KEZ KURULUYOR
Pazarın, Buca Belediyesi’nin ana hizmet binasının karşısındaki park alanında ayda 2 kez kurulduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Üreticiyle tüketiciyi buluşturan bu pazarda kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz. Tezgâhlarda salçadan turşuya, tarhanadan tahin pekmeze el işine kadar pek çok ürün sizleri bekliyor” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta halk oyunları coşkusu 18.kez yaşanacak
Sonraki Haber Geri dönüşümün önemi tiyatro ile anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış