ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Ateş'te final heyecanı...

Bostanlısporlu Ateş'te final heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Ateş'te final heyecanı...

Bostanlıspor'un veteran yüzücüsü Servet Ateş, Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışmalarının İzmir elemelerine katılarak, 800 metreyi 18.34'de geçti. Şimdi final heyecanı yaşayan emekli öğretmen, "Kürsü için iddialıyım" dedi.

Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan 23. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışmalarının İzmir seçmelerine Bostanlıspor adına 800 metrede katılan ve 18.34  derece elde ederek final kapısını açan Servet Ateş, şimdi Türkiye çapında yapılan seçmelerin derecelerini bekliyor. "İstanbul'a gideceğimden çok ümitliyim. İyi hazırlanıp kürsüye bile çıkabilirim. Baraj yarışları çok iyi geçti. Beklediğim dereceydi. Barajı geçip geçmediğim Türkiye çapında bütün seçmeler bittikten sonra bir hafta içinde açıklanacak. Ancak derecek oldukça iyi. 20 Ağustos pazar günü Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkındaki startta olacağım" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Derin dondurucuda 4 ceset bulundu
Sonraki Haber Peynircioğlu Deresi’nde temizlik çalışmaları tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış