ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’lu Ateş, Meis-Kaş Yüzme Maratonu'nda Birinci oldu

Bostanlıspor’lu Ateş, Meis-Kaş Yüzme Maratonu'nda Birinci oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’lu Ateş, Meis-Kaş Yüzme Maratonu'nda Birinci oldu

Bostanlıspor’un veteran yüzücüsü Servet Ateş, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Meis Adası-Kaş arasında yüzülen ve bu yıl 18. kez düzenlenen “Megisti-Kaş Swim Race” (Meis-Kaş Yüzme Yarışı)’nda şampiyon oldu.

20 Ülkeden toplam 190 sporcunun katıldığı Antalya’nın Kaş ilçesi ile Yunanistan’ın Meis Adası arasında bu yıl 18. kez düzenlenen “Megisti-Kaş Swim Race” yüzme yarışı Dünyada iki ülke arasında yapılan tek yüzme yarışı olarak biliniyor. 
17 yıldır Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluğu pekiştirmesi amacıyla Uluslararası Likya Kaş Kültür Sanat Festivali’nin sonunda bu yıl 18. Si düzenlenen yarış, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. 
Meis Belediyesi Başkanı Nikolaos Asvestis’in start vermesiyle başlayan aralarında Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands’in de sporcu olarak bulunduğu grupta ilk kez kendi kategorisinde katılan Bostanlısporlu Servet Ateş birinci olarak kürsüye çıktı. Altın Madalyayı göğsüne takan Bostanlıspor’un başarılı yüzücüsü, duygularını şöyle dile getirdi:
“Bugün yapılan 190 kişinin katıldığı bu yıl 18. si düzenlenen, benim ilk defa katıldığım 7 km’lik Meis- Kaş Yarışmasında kendi kategorimde birinci oldum. Zorlu bir yarıştı. Şu ana kadar yapılan yarışmalarda görülmeyen bir akıntıya maruz kaldık. Katılan yarışmacıların yarıdan fazlası yabancıydı. Pasaportla geçiş yaparak Meis adasına feribotla götürüldük, Meis adasından sabah 08.00 de start verildi, oradan Kaş’a kadar 7 kilometre yüzdük. Yarışı bitirdiğim ve kategorimde birinci olduğum için çok mutluyum. Başta kulübüm Bostanlıspor olmak üzere destek verenlere çok teşekkür ederim.”  
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Son pişmanlık fayda etmez!
Sonraki Haber KSK'de Metin Peker imzayı attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış