ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarında…

Bostanlıspor Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarında…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarında…

Karşıyaka’nın spor yelpazesi her geçen gün artan Bostanlıspor bu kez de 23. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarında temsil edilecek.

Yarın (Cumartesi) Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzunda saat 08.30’da başlayıp gün boyu devam edecek olan 23. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışmalarının İzmir seçmelerine kendi yaş grubunda iddialı olarak katılacak olan Servet Ateş, “Bu yarışmada Bostanlıspor’u en iyi şekilde temsil ederek, İstanbul’da yarışma vizesi alacağım” dedi.
Servet Ateş Kimdir?
Servet Ateş kendisini şöyle özetledi:
“1957 Ahlat doğumluyum. 41 yıllık öğretmenlik ve idarecilik görevinden sonra 2019 yılında emekli oldum. Öğretmenlik hayatımın son 21 yılı İzmir'de geçti. Emekli olduktan sonra çocukluğumdan Van Gölü'nde başlayan yüze sevdam hiç eksilmedi. İzmir'de de fırsat buldukça amatörce yüzmeye devam ettim. 2022 yılının başındaki çiftlerin ve çevremdeki yüze yakın sporla ilgilenen alıcının teşvikiyle Ferdi Master yüzüsü olarak Açık Su ve havuz yarışlarına kullanıcısı karar verdi. Sıkı bir çalışma temposuyla 2022 yılı içinde kendi yaş kategorisinde (65-69 yaş ) yurdumuzun çeşitli yerlerinde yapılan açık su ve havuz yarışlarında 2 kupa, 5 altın, 9 gümüş, 4 bronz madalya kazandım. 2023 Mart tarihinde da Bostanlıspor Kulübü camiasına katıldığımdan dolayı çok mutluyum. Aynı zamanda büyüyen yetişkinler halk oyunları ekibindeyim . Bu fırsatı veren çok çalışkan ve yaşam başarı öyküleriyle dolu kulüp başkanım Avni Erboy'a teşekkür ederim.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ayrılık
Sonraki Haber Kemal Lale emekli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış