ANA SAYFA > GÜNDEM > Bilim, kültür ve sanat şenliğine Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden destek

Bilim, kültür ve sanat şenliğine Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilim, kültür ve sanat şenliğine Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden destek

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde ve TÜBİTAK destekli olarak düzenlenen ‘4007 Körfez’in Karşıyaka’sı Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği’nde Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi de yer aldı.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen ‘4007 Körfez’in Karşıyaka’sı Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği’ Mavi Bahçe’de başladı. Buluşma bilim, kültür ve sanatın iç içe olduğu, birçok başarılı projelerle dolu bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ayrıca bilim, kültür ve sanatın buluşma noktası olmayı hedefleyen şenliğe katılım sağlayanlara tavuklu pilav, ayran ve su ikramında bulundu. İkramların yanı sıra stant çalışmalarında bulunan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Proje faaliyetlerinin öğrencilerimizin bilimsel araştırma yapmaya teşvik edilmesi, takım çalışması, proje hazırlama becerilerini ve ortaya çıkan çalışmaları sunmaları açısından oldukça önemli. Türk Kızılay’ı bu tarz organizasyonlarda destek veren bir yapıya sahiptir ve bu şenliklerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca fuarların hazırlık, başvuru ve düzenlenmesi süreçlerinde emeği geçen okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan genç transferi
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış