ANA SAYFA > GÜNDEM > Berkhan Alptekin başkan yardımcılığını bıraktı...

Berkhan Alptekin başkan yardımcılığını bıraktı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Berkhan Alptekin başkan yardımcılığını bıraktı...

Karşıyaka Belediyesi'nde 9 müdürlüğün bağlı olduğu en aktif başkan yardımcısı Berkhan Alptekin "başkan yardımcılığı" görevinden ayrıldı.

Hakkında şikayet olduğu ve bunun da hukuki sürece yansıması üzerinde, bu sürecin şeffaf bir şekilde yürümesi amacıyla, görevini yapmanın doğru olmayacağı gerekçesiyle, Karşıyaka Belediye Başkanı B.Yıldız Ünsal'a "başkan yardımcılığı" görevinden ayrılma talebini dile getiren ve bunu yazıya döken başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, tüm sorumluluğu bıraktı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde spor müdürlüğü görevinden, dönemin Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne getirilen, kısa sürede bu müdürlükteki başarılı çalışmaları üzerine başkan yardımcılığına atanan Berkhan Alptekin, Dr. Cemil Tugay'ın "Büyükşehir'e gel" teklifini de "Karşıyaka'ya hizmet etmek istiyorum" gerekçesiyle kabul etmemişti.
Hakkında belgeye dayanmayan, sadece sözlü şikayet olan ve bu asılsız iddiaları da yargıya taşıyan Berkhan Alptekin'in  başkan yardımcılığından ayrılması Karşıyaka Belediyesi'nde taşları oynatması bekleniyor.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da konser ve törenler ertelendi
Sonraki Haber Karşıyaka’da okullara yönelik afet farkındalık eğitimleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?