ANA SAYFA > SPOR > Berber resmi yerlere sordu: Bu stat kimin?

Berber resmi yerlere sordu: Bu stat kimin?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Berber resmi yerlere sordu: Bu stat kimin?

Karşıyaka'nın tanınmış simalarından, siyasetçi, Karşıyaka Spor Kulübü üyesi Volkan Berber yıkılan Karşıyaka Stadı'nın takibini tek başına sürdürüyor.

Volkan Berber, stadın yıkılıp bu güne kadar olan sürecini yakından takip ettiğini ve gelişmeleri not aldığını ifade ederek, "Resmi yerlere resmi olarak sordum. Aldığım cevaplar çok ilginç. Şaşırdım kaldım" dedi.
Berber şöyle dedi:
"23 Ekim 2019 'da Karşıyaka Stadı’nın aynı yerine yani Yalı’ya yapılması için İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tam 135 sayfa 3505 imzadan oluşun dosyayı teslim etmiştim.  Fakat Yıl 2023 stadımızın arazisinde gelişen  halen bir hareket yok. Birde Üstüne Resmi  Kurumlardan gelen yazılı evraklar ise bir birinden komik. Hiç kimse arazinin yerini üstlenmiyor herkes burası benim değil diyor. Yahu arkadaş bu arazi kimin? Bir yetkili çıkıp konuşsun bilgilendirsin. Bakın yerel seçimler geliyor Karşıyakalılar bunun hesabını sorar. Sayın AK Parti ilçe başkanı Didem Dereboylu Keseli,  CHP İlçe başkanı Levent Güçlü Bu arazi kimin? stadımız ne zaman ve kimler tarafından  yapılacak . Burayla ilgili başka bir planlama varsa onu da açıklayın. Bu zamana kadar yapılan açıklamalar biz Karşıyakalıları tatmin etmedi. Lütfen rica ediyoruz  bir yetkili çıkıp açıklasın. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı olur, belediyeler olur, siyasetciler olur. Kulüp başkanlığı olur. Açıklama bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka berabere...
Sonraki Haber Bostanlısporlu Gökmen Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış