ANA SAYFA > İZMİR > Beliz ve Emircan’ın adı Karabağlar’da yaşayacak

Beliz ve Emircan’ın adı Karabağlar’da yaşayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Beliz ve Emircan’ın adı Karabağlar’da yaşayacak

Karabağlar Belediyesi, genç yaşta hayatlarını kaybeden iki evladını unutmadı. Asrın Beliz Ergün ile Emircan Pehlivan’ın isimleri Karabağlar'da bulunan parklarda yaşayacak.

Karabağlar Belediyesi Ekim Ayı Meclisi 1. Oturumu Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay başkanlığında yapıldı. Mecliste CHP Meclis Üyelerinin Karabağlar’da hayatlarını erken yaşta kaybeden Asrın Beliz Ergün ve Emircan Pehlivan’ın isimlerinin parklara verilmesi önergesi, meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Asrın Beliz Ergün’ün adı Cennetçeşme Mahallesi 3994 Sokak'ta bulunan parka, Emircan Pehlivan’ın adı ise Vatan Mahallesi 9174/1 de bulunan parka verilecek.

Başkan Kınay “Tüm meclisimize teşekkür ediyorum”
Karar sonrası konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, “Hem Beliz hem de yangında hayatını kaybeden Emircan’ın ailelerinin acısını paylaşmak adına oy birliğiyle almış olduğumuz kararı çok değerli buluyorum. Bu anlamda tüm meclisimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dilek Gappi: İGC en prestijli dönemlerinden birini yaşıyor
Sonraki Haber Konak Belediye Meclisi’nden önemli kararlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?