ANA SAYFA > MAGAZİN > Bavulcu Ali’nin mutlu günü

Bavulcu Ali’nin mutlu günü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bavulcu Ali’nin mutlu günü

Karşıyaka’nın tanınmış esnaflarından Öykü bavul, çanta mağazasının sahibi Ali Bulduk’un oğlu Abdurrahman, fiyoterapist Ezgi Hazırol ile dünya evine girdi.

Karşıyaka’da Bavulcu Ali olarak tanınan Ali Bulduk’un oğlu Abdurrahman ve Ezgi Hazırol’un nikahını Karşıyaka Evlendirme Dairesi Şefi Yonca Özel kıydı. Karşıyaka Evlendirme Dairesindeki nikah salonu Karşıyaka’dan ve uzak illerden katılan çok sayıda davetli ile doldu. 
Karşıyaka Evlendirme Dairesindeki nikah programından sonra aileler ve uzaktan gelen davetliler Denizpark restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi. 
Bircan ve Ali Bulduk ile Funda, Vedat Hazırol çocuklarının mutluluğunu paylaşan davetlilerin masalarına giderek tek tek ilgilendiler.
Öykü bavul ve çanta mağazasının sahibi Ali Bulduk, mutlu anlarında dostları görmekle çifte mutluluk yaşadıklarını belirterek şunları söyledi. “Bu mutlu günümüzde dostlarımızın bizi yalnız bırakmadıkları için hepsine tek tek teşekkür ederiz. Darısı tüm gençlerimizin başına”
Gelin ve damadın nikahtan sonra balaylarını İzmir dışında geçirecekleri belirtildi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 9-0’dan nerelere geldik!..
Sonraki Haber Karşıyakalı muhtarlar Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu seçimine katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?