ANA SAYFA > MEDYA > Başkan Gappi'den BASİFED'e ziyaret

Başkan Gappi'den BASİFED'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Gappi'den BASİFED'e ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş’i yenilenen BASİFED Federasyon Merkezi’nde ziyaret etti.

Yerel basın ve iş dünyası arasında mutlaka diyalog kurulması gerektiğini ifade eden İGC Başkanı Dilek Gappi, bu diyalogun daha da iyi bir şekilde sağlanabilmesi için BASİFED Başkanı Semiha Güneş ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

BASİFED Başkanı Semiha Güneş ise yerel basının güçlü olmasının önemini bildiklerini belirterek, yerel basın ile dayanışma ve iş birliğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Güneş, Başkan Gappi’ye nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi
Sonraki Haber Başkan Türkmen'den ortak akıl vurgusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış