ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'dan köylüye birlik çağrısı

Başkan Akpınar'dan köylüye birlik çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'dan köylüye birlik çağrısı

Karşıyaka’nın her mahallesini gezen, vatandaşların öneri ve taleplerini ilk ağızdan dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın hafta sonundaki durağı, yerel seçimlerde mahalle statüsü kazanan Sancaklı Köyü oldu.

Köy halkı ile Pazar kahvaltısı yapan Başkan Akpınar “Yerel seçimlerde mahalle olan Sancaklı’nın eksiklerini en kısa sürede tamamlayacağız. Köylülerimizin, üretimde bir araya gelmesi, kooperatifleşmesi son derece önemli. Birlik olursak, güçlü oluruz” dedi.
 
Yerel seçimlerin ardından Karşıyaka’nın her köşesini karış karış dolaşan ve her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Halk Buluşmaları ile öneri ve talepleri ilk ağızdan dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez de Sancaklı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Akpınar, yerel seçimlerde mahalle statüsü kazanan Sancaklı’da, köylülerle kahvaltı yaptı, sorunları dinledi ve sohbet etti.
 
Sancaklı’nın Karşıyaka için önemli bir değer olduğuna dikkat çeken Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Sancaklı Köyü, yerel seçimlerde mahalle statüsü kazandı. Bizler de bu bölgenin eksiklerini gidermek ve vatandaşlarımızın daha mutlu ve daha huzurlu yaşam koşullarına ulaşması için mücadele ediyoruz. Ben sizlerden aldığım enerji ve hayır duaları ile başkan seçildim. Başarıyı da hep birlikte yakalayacağımızdan eminim” dedi.
 
Köylülerin, üretim noktasında bir araya gelmesinin, gelişim için önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Akpınar “Köylerdeki en önemli gelişme evrelerinden biri kooperatifleşmedir. Sancaklı, mahalle statüsü kazandı ancak burada yaşayanlar olarak üretimde bir araya gelmeli ve güç birliği yapmalısınız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kupa için sahada
Sonraki Haber Legacy Ottoman Cup yarın başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış