ANA SAYFA > SPOR > Azat Yeşil: VAR istiyoruz

Azat Yeşil: VAR istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azat Yeşil: VAR istiyoruz

Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil, ligde 3-2 yenildikleri Anadolu Üniversitesi maçının hakeminin rakiplerine haksız bir penaltı verdiğini söylerken, “Eğer VAR olsaydı, karar iptal edilirdi” dedi.

Süper Lig'de hakem kararları büyük tepki çekerken, özellikle '3 büyükler' yine isyan etti. Maçın hakemlerinin yanı sıra VAR hakemlerinin de pozisyonlara müdahale etmemesi eleştirilere neden olurken, 3. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil de hakem camiasına ateş püskürdü.

3-2 yenildikleri Anadolu Üni. maçında aleyhlerine verilen penaltının eğer VAR hakemi olsaydı %100 iptal edileceğini dile getiren Yeşil, "Ali Koç nasıl linç edildiklerini iddia ediyorsa, biz de adeta katlediliyoruz. Son maçımızda verilen penaltı da bunun en güzel örneği. Yoldan geçen bir çocuğa sorun, 'bu pozisyonda nerde penaltı?' diye sorar. Sayın federasyon yetkililerinden verilen penaltıyı izlemelerini ve hakemle ilgili gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz. Bu maçta belki VAR hakemi olsa penaltı iptal edilecekti. Biz de VAR istiyoruz. Buna çözüm bulunmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Hatayspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı camianın 2 penatılarının verilmemesi nedeniyle tepki gösterdiğini hatırlatan Yeşil, "Ben de bu hakem haksız penaltı verdi diyorum. Karşıyaka'nın hakkının bu kadar kolay yenmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi. Teknik direktör arayışına da değinen Yeşil, "Eski hocamız Cihat Arslan ile bir görüşme yaptık. Bir iki gün içinde netlik kazanacak. Hafta sonuna yeni hocamızla bir aksilik çıkmazsa sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuklu çocuklar hakları için Kent Belleği'nde buluştu
Sonraki Haber Attilâ İlhan Karşıyaka'da anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış