ANA SAYFA > EĞİTİM > Avrupa'dan öğrendiklerini öğretmen arkadaşlarıyla paylaştılar

Avrupa'dan öğrendiklerini öğretmen arkadaşlarıyla paylaştılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Avrupa'dan öğrendiklerini öğretmen arkadaşlarıyla paylaştılar

Karşıyaka Engin Hayri Özmeriç İlkokulu öğretmenlerinin Erasmus+ Programı çerçevesinde yaptıkları proje ile gittikleri Avrupa ülkelerinde öğrendiklerini öğretmen arkadaşları ile paylaştılar.

31 Aralık 2015 tarihinde başlayan “VİZYONUMUZ ULUSLARARASILAŞMA!” isimli proje ile okuldan 12 öğretmen Ali Şahan, Ayşe Aydın, Gül Doğru, Dilek Kılınç, Aliye Kuznek, Emine Özdemir, Mualla Öğürlü, Sevinç Evlatoğlu, Gülsen Aksoy Çoban, Turcan Güven, Özlem Erdem ve Zehra Doğan, Almanya, Belçika ve Hollanda ülkelerinde düzenlenen yurtdışı hareketliliklerine katıldı.

31 Aralık 2016 tarihinde sona erecek olan proje ile Yaratıcı Düşünmeye Teşvik, Eğitimde müzik, sanat, bilgi ve iletişim teknolojileri ve sporu kullanmada yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlar, Erken okul terkini önlemede duygusal ilişkiler kurma konularında aldıkları eğitimler sonunda edindikleri deneyimleri okuldaki diğer öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşarak kurumsal kalitenin arttırılmasına katkı sağlıyorlar.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Avrupa Birliği projelerinde Türkiye’de en çok proje yapması ile en iddialı kurum olduğu iddia ediliyor.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Tolungüç dönemi sona erdi
Sonraki Haber Tolungüç'e veda yemeği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış