ANA SAYFA > EĞİTİM > Ada Eğitim Merkezi Bostanlı'da açıldı

Ada Eğitim Merkezi Bostanlı'da açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ada Eğitim Merkezi Bostanlı'da açıldı

İngilizce ve akademik eğitim takviyesi ve tam gün etüt merkezi Ada Eğitim Merkezi Bostanlı'da görkemli bir şekilde açıldı.

Karşıyaka Bostanlı'da 1.2.3.4.5.sınıflar için yepyeni bir etüt merkezi ve  yaz okulu, İngilizce ve  akademik  ders takviye ile uzman eğitimcilerle 12 ay hizmet verecek olan Ada Eğitim Merkezi yöneticisi, tecrübeli eğitimci Tangül Güneş, bu konu da şu açıklamayı yaptı:
"Geleceğin mimarları çocuklarımızın sevgi ile başarı yolunda ilerlemesi için buradayız. Uzman öğretmen kadrosu ile birlikte yaz döneminde ve kış döneminde  çocuklarınızın gerek  akademik, gerek sosyal gelişimlerinde  destek olmak için sizleri kurumumuza bekliyoruz. Bizlere  aşağıdaki telefon numaralarından ve instgram adresinden ulaşabilirsiniz.
Bestekar Sadi Hoşses caddesi No:30 Daire :1 Atakent /Bostanlı. Telefon:0 507 7555505-0 505 4962099
İnstgram: adaegitimkurumlarii"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Terk edilmiş hurda araçlar ekonomiye kazandırılıyor
Sonraki Haber Başkan Tugay: Bu kararı birlikte verelim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış