ANA SAYFA > GÜNDEM > Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu

“Camiler ve Din Görevlileri Haftasında” cami görevlileri ve bu görevlerden emekli olanlar Karşıyaka protokolü ile bir araya geldi.

1-7 Ekim’de kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Memur Kardeşler Camii’ yönetiminin ev sahipliğinde Karşıyaka Müftülüğünün düzenlediği programda cami görevlileri ve bu görevlerden emekli olanlar ile Karşıyaka protokolü bir araya geldi, birlikte kahvaltı yaptı.

Programa Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Kamu kurum yöneticileri, STK lerin yönetici ve temsilcileri, Diyanet Vakfı Karşıyaka Başkan Yardımcısı Osman Avcı, duahan Adem Uran, Memurlar Camii yaptıran hayırsever iş insanı Niyazi Memur, müftülük ve cami görevlileri katıldı.

Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, birer konuşma yaptı.
Kaymakam Demir konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Belediye başkanı Ünsal her zaman camilerin ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını belirtti.

Müftü Cihangeri de yaptığı konuşmada camilerin ve görevlilerin önemini anlattı, katılımcılara ve Memur Kardeşler Camii Yönetimine, Niyazi Memur’a teşekkür etti.

5 yıl boyunca ev sahipliği yapan Dr. Cemil Tugay unutulmadı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde 5 yıl boyunca “Camiler ve Din Görevlileri Haftasında” ev sahipliği yaptığı vurgulandı, teşekkür edildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde 4.faz Nisan 2025’de tamamlanacak
Sonraki Haber Tuna Derneği’nden şarkılı türkülü sezon açılışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?