Karşıyakalı kick boksçudan 3 altın madalya

Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kick Boks sporcusu Elif Bilgiç, başarıya doymuyor. 2024 yılında dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarına katılan ve madalya kazanan sporcu kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Karşıyaka Haber

2024 Türkiye Kick Boks Şampiyonası yıldızlar kategorisinde şampiyon olarak altın madalya kazanan Elif Bilgiç, wako Uluslararası Dünya Kupası yarışmalarında da yıldızlar kategorisinde 1. olarak yine altın madalyaya ulaştı. Wako 1. Akdeniz Şampiyonası'nda Yıldızlar kategorisinde kürsünün en üst basamağına çıkan başarılı sporcu 3. kez altın madalya aldı. 

Karşıyaka Gençlik ve  Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu,  "Aynı zamanda Milli Takım Antrenörümüz olan ve İlçe Müdürlüğümüz kadrosunda çalışan Alican Uzal'ın çalıştırdığı sporcumuzun Dünya, Akdeniz ve Türkiye Şampiyonalarında peş peşe 3 altın madalya kazanması ve bunu Karşıyaka'ya hediye etmesi bizleri son derece mutlu etti. Yıldız sporcumuz ve antrenörünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Yaz döneminde de pek çok sporcumuzu milli takımlara yollayacağımız gibi, yepyeni yıldızları da yetiştireceğiz" dedi.