Ergüllü: Basketbola sponsor arıyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, futbol, voleybol ve basketbolla haftayı 3’te 3 yaparak kapattıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Ergüllü, “Hedeflerimiz için iyi yolda ilerliyoruz. Basketboldaki sponsor sorununu çözersek…

Karşıyaka Haber

Karşıyaka Spor Kulübü’nün üç önemli branşı futbol, voleybol ve basketbol haftayı galibiyetle kapattı. Yeşil-kırmızılı taraftarlar ve kurmaylar 3’te 3’ün keyfini çıkardı. Özellikle şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımının 5’te 5 yaparak zirvenin ortağı olması yüzleri güldürdü.

Tire’de Kuşadasıspor’u yenerek 5’te 5 yapan Karşıyaka zirveye sarıldı. Takımlarının iyi yolda ilerlediğini belirten Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, “Futbolda hedeflerimiz belli. Tire’de Kuşadasıspor önünde taraftarımızla birlikte üç puanı kazanmayı başardık. Futbolda 5’te 5 yapan teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Yolun daha başındayız böyle devam edeceğimize inanıyorum. Voleybolda ise Zübeyde Hanımın Kızları sezona iyi bir başlangıç yaptı. İçeride dışarıda kazanarak 2’de 2 yaptı. Voleybol şubemizin de hedefleri belli. Emin adımlarla bu yolda yürüyeceklerine inancım tam” dedi. Karşıyaka’nın basketbolda mücadele ettiği her kulvarda her zaman iddialı olduğunu belirten Başkan İlker Ergüllü, “Merkezefendi Basket maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. İyi bir takım kurduk. Ancak basketbolda önümüzü net görebilmek için sponsor bulmalıyız. Gerekli maddi desteği yaratmak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Yenigün