EGİKAD’dan KİT-VAK’lı çocuklara 23 Nisan sürprizi

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ve Kemik İliği Transplantasyon Merkezi ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, kanser tedavisi gören çocukları…

Karşıyaka Haber

EGİKAD ile KİTVAK Üyeleri’nin E.Ü. Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastası çocukları, düzenledikleri partiyle ve armağanlarla sevindirdi. Birbirinden eğlenceli gösterilerle günün tadını çıkaran çocuklar, kendilerini ziyarete gelen büyükleriyle birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını belirttiler.

“Çocuklar bizlere emanet”

EGİKAD’ın üye profilinin çalışan kadınlardan oluşmasına rağmen, düzenledikleri sosyal projelerle özellikle kadın ve çocuklarla birlikte olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Elmasoğlu, “Dernek olarak yaptığımız sosyal faaliyetlerle ebedi liderimiz Atatürk’ün bizlere emanet ettiği çocuklarımıza elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz. Burada tedavi gören çocuklarımıza bir nebze olsun manevi olarak katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Umarım hepsinin tedavileri en kısa sürede pozitif sonuçlar verir ve sağlıklı bir yaşam sürerler.” diye konuştu.

“Özel anlar yaratmaya çalışıyoruz”

Bayram münasebetiyle farklı etkinliklerle çocuklarla birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmaya çalıştıklarını belirten KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ise “Bugün de o günlerden biri. Onların mutlu olduklarını görmek ömre bedel. Aynı etkinliği birkaç gün arayla yine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de düzenleyeceğiz. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılan EGİKAD, Vefvef Palyaço, 4 Team Organizasyon ve Sofra Grubu’na teşekkür ediyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutlar, tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ederiz” diye konuştu.