ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Kaf Sin Kaf Ruhu

Kaf Sin Kaf Ruhu

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
4060 kez okundu

Bugün voleybol bayan takımımız deplasmanda Salihli Belediyespor’u 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza etti. Bu maçı kazanırken birlik beraberlik ve dayanışmanın en büyük örneğini gösterdiler. Kazanılan ve kaybedilen her sayı sonrası birbirlerin sarılması o kadar içtendeki, bu takımın hedefine ulaşacağının işaretiydi.
Hep alt yapı diyorum işte ispatı bu takım… Çok küçük yaşlardan hep beraber oynuyor ve bize mutlu günleri yaşatıyor.
Maçın en kritik anı ise 4.sette teknik adamın hiç oynamamış 2 nolu oyuncumuzu sahaya sürüp 6-0 bir seri yakalamasıydı ve maç geldi. kendisini yalnız bu davranışı değil bütün maçı süper yönettiği için tebrik ediyorum.

Bu işler kolay olmaz yönetim üstüne düşeni özveriyle yapıyor ki bu başarı geliyor. Başarı sporcular teknik adam ve yönetimin hep birlikte kaynaşmasıyla olur.Bu gün seyrettim bu takım her yönüyle “Dört dörtlük.”

Diğer bir konu ise takımımızı canı gönülden destekleyen taraftarımızdı. Hiç susmadılar, katkıları büyük oldu.
Ülkemizde hiç görülmeyen bir durum ise takımımızın rakip taraftarlarına gidip onları onurlandırmalarıydı. Sonrası ise her iki takım taraftarlarının birbirilerini desteklemesi ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı bu memleket bizimdir bizim kalacak mesajıydı…


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?