ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Şampiyonun maçı neden yayınlanmadı?

Şampiyonun maçı neden yayınlanmadı?

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
3104 kez okundu


TRT, Banvit ve Galatasaray maçlarını canlı yayınlarken daha önceden anons etmesine rağmen Pınar Karşıyaka'nın maçını yayınlamadı.
Ben de TRT'yi aradım. Neden yayınlamadıklarını sordum. Santral 3 değişik kısma bağladı, sonunda "geçen maçınızı verdik, bunu vermiyeceğiz" dedi ve gereken cevabı aldı.
Geçen sezon Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanmış bir takımın maçlarını yayınlayacağına niye Banvit ve Galatasaray maçlarını yayınladığını anlamak çok zor değil çünkü biz "Mustafa Kemalin askerleriyiz".
Bu naklen yayın kulübümüze bildirildi mi yoksa hiç kimsenin haberi olmadan internet üzerinden Kanal 35 den nasıl yayınlandı?
E bunu da soracak olan bizim papyonlu simokinli basketbol şubemizdir. Kendilerinin içine kapalı bir şube olduğunu biliyoruzda eh bu konuya bir açıklık getirirler herhalde.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?