ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Kahraman gazilerimiz misafirimizdi

Kahraman gazilerimiz misafirimizdi

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
3516 kez okundu

1912 Curva (İtalyanca gelişim aynı zamanda da, tribün anlamına geliyor). 20 müteşebbis arkadaş bu grubu kurmuşlar ve gazilerimize İzmir’e davet etmişler, bu gün Swiss Otel de öğle yemeğinde beraber olduk, yemekten sonrada hep beraber bir konsensüs yaptık. 12 kişi olan gazilerimiz künyelerini ve nasıl yaralandıklarını tek tek anlattılar. Kimisi kurşunla kimisi şarapnelle, kimisi ise mayına basarak vücutlarında büyük zarar görmüşler. Bu yaralanmaların sonucunda kimisi iç organlarını kimisi kol ve bacaklarını kaybedip proteze mahkûm kalmışlar, bütün detaylarıyla anlattılar. Bizler de büyük bir duygusallık içinde onların hayat hikâyelerini dinledik, o kadar büyük üzüntü içindeydik ki kelimelerle anlatmak mümkün olamaz. Hepimiz büyük karamsarlık içindeyken hava birden değişti ve şaka ve espriler yapmaya başladılar. Hayata bağlanmak işte bu diye onların bu tutumuna büyük saygı duydum. Hayat insana öğle dersler veriyor ki inanılmaz.
Aralarında bir kurmay albay birde yarbay vardı, her ikisi de kumpas davalarından has dal ceza evindeymiş, hep beraber onları ziyarete gitmişler ve inanılmaz birlik ve beraberlik içine girmişler.Bu gazi grubu her gün Ankara’da buluşuyorlarmış.İşte birlik ve beraberlik bu diye aklımdan geçirirken “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganını haykırmaya başladılar,ondan sonrası malum Latife Hanım köşkü ve Zübeyde Hanım mezarları ziyaret edildi.
Takımımızın Khimki maçına gidecektik ama akşam yemeğini Kent Restoran da yiyip bu amacımıza ulaştık. 1912 Curva’nın önceden hazırladığı tişört ve montlar ile atkıları kendilerine takdim edince hemen giyindiler ve bizim gibi KSK lı oldukları gibi maçta da bütün sloganlarda bize eşlik ettiler. Maç sonu ise daha muhteşemdi takımımız ve taraftarların müthiş desteklerine onlarda iştirak edince müthiş bir birlik ve beraberlik tablosu ortaya çıktı.
23 nisanda Everest’e çıkacaklar ve Türk Bayrağı ile KSK Bayrağını Everest’in tepesine dikeceklermiş. Bizden mutlusu olabilir mi?
Bu organizasyona Swiss Otel konaklama katkısı Sezai Ardalı ise servis sponsorluğu yapmışlar.
Ben de gazilerimizi 4 Nisan da yapacağımız basketbol takımımızın “30 yıl şampiyonluk kutlaması”na davet ettim.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?