ANA SAYFA > Yazarlar > Ateş Özerk > Bir doğru yapın da…

Bir doğru yapın da…

AteşÖzerk
Sosyal Medya :
07 Ocak 2019, Pazartesi 17:53
4279 kez okundu

"Çok bilen çok yanılır."
Recaizade Ekrem’in yazdığı bu oyun 1916 senesinde sahnelenmiş, o günün şartlarında 7 dile çevrilmiş. Üstat ne kadar ileri görüşlüymüş.
Neden bu oyunu misal gösteriyorsun diye sorarsanız, işte bizim basketbol yönetimi.
Yapılan yanlışları hep eleştirdim ama arkadaşlar beni düşman gibi gördüklerinden ne dediysem tersini yaptılar. Dolayısıyla bu kötü günlere geldik.
Puan cetvelinde yukarılar da gözüküyoruz ama önümüzde öyle bir fikstür var ki, durum çok zor. Gelecek hafta Daçka deplasman, sonra içeride Galatasaray, bu arada salı günü evde Venezia, ardından Rishon Maccabi.
Takım bu gün sahaya 9 kişi çıktı.
KSK tarihinde 43 yıldır böyle bir durum olmadı, yabancı oyun kurucuyu gönderiyorsun ama yerine birisini koyamıyorsun.
Adamı göndereceksen önce gelecek oyun kurucuyla anlaşacaksın sonra gönderec eksin.
Takımımız oyun kurucu olmadan oynuyor, maçı anlatanlar bile bu konuya değiniyor ama bizimkiler çok biliyor ya çok yanılıyor.
Recaizade Ekrem ne güzel bir oyun yazmış.
Tolkar Genç Karşıyakalılar diye 2. Ligde oynayan bir takımımız var. Cuma akşamı Işık diye bir takımla oynadılar ve 5 sayıyla kaybettiler. Öğrendim ki bu takımda oynayan 4 oyuncumuz maçtan evvel A takımızla 2 saat antrenman yapmış, sonrada maça gelmiş. Buna neden ve nasıl hangi yönetici “olur” vermiş anlaşılır gibi değil.
Mevcut basketbol şubesi bu işin altından kalkamaz.
Bir doğru yapın istifa edin daha fazla KSK değerleriyle oynamayın.


PAYLAŞ

Yazara Ait Diğer Makaleler


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?