ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Z Raporu 2017-2018 sergisi Karşıyaka'da

Z Raporu 2017-2018 sergisi Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Z Raporu 2017-2018 sergisi Karşıyaka'da

Z Raporu 2017-2018 isimli sergi, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu öğrencilerin birbirinden yaratıcı bitirme projelerinden oluşuyor. Sergi 6-30 Temmuz tarihleri boyunca 10.00 – 22.00 saatleri arasında MaviBahçe B Blok 1. Kat’ta sanatseverlerle buluşacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Serginin Küratörü Mustafa Kula, geleneksel hale gelen sergide ana sanat dalları ve bölümleri temsil eden projelerin yer aldığını söyledi. Özellikle kadın derneklerinin sergiye önemli bir destek sağladığını kaydeden Kula, 20’nin üzerinde projenin bu yıl sergilenmeye layık görüldüğünü sözlerine ekledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yüksek motivasyonla mezun olması ve eğitim yılını iyi bir deneyimle tamamlamaları için geleneksel olarak açılan Sergi, her akademik yılın sonunda, öncü sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle açılıyor. Sergide her yıl bölümlerin ve anabilim dallarının kendilerini kanıtlamış bitirme projelerine yer veriliyor. Birbirinden özel projelerin yer aldığı serginin açılış kokteyli 6 Temmuz’da MaviBahçe’de gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Kocaoğlu Batmanlı 15 lise öğrencisini misafir etti
Sonraki Haber Park Konserleri başladı..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?