ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek, Kahe'ye kefil

Yusuf Şimşek, Kahe'ye kefil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek, Kahe'ye kefil

Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, fazla kilolarından Gölcük kampında kurtulmaya çalışan Kahe'ye kefil oldu.

Tekden Denizlispordan öğrencisi olan Brezilyalı futbolcuya ikinci kaptanlığı da veren Şimşek, "Kampın en çalışkanlarından biri Kahe. İlk etapta birkaç kilo fazlasını vermeye çalışıyor ama Kahe her zaman iri yapılıydı. Buna rağmen hızlı bir futbolcudur. Bu sezon 20 gol atma iddiası var. İddiasını da ligde kanıtlayacak" dedi.

Kadrosunu 12 yeni isimle takviye eden Karşıyaka'da, stoper, orta saha, alternatif santfor ve kaleci de almak istediklerini söyleyen Şimşek, "Kamp dönüşü kadrodan eleme yapacağım. Çalışmayanın gözünün yaşına bakmam" diye konuştu. Yeşil kırmızılılarda kampta bireysel çalışan Kahe ve Juninho yarın takımla antrenmana çıkacak. Karşıyaka, iç transferde Burak Karaduman'la yarın son kez masaya oturacak. Prensipte anlaşılan oyuncunun imza atarak kampa katılması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egzersizin faydaları tescillendi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka oyun kurucusunu buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?