ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Yürüteç

Yürüteç

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yürüteç

Yürüteçler, bebeğin emeklemeye başladığı anlardan itibaren, tamamen dengesini sağlayarak yürüyebildiği zamanlara kadar kullanılmaktadır.

Yürüteçler, bebeğin emniyetini sağlama konusunda da başarılıdır. Bu nedenle, anneler işleri varken bebeklerini yürütece bırakabilmektedir. Yürüteç konusunda da kaliteli bir seçim yapmak, bebeğin güvende olması açısından önemlidir.

Yürüteçler, çok eski zamanlardan beri kullanılmaktadır. Eskiden örümcek olarak da bilinen bu yürüteçlerin bebek tamamen dengesini sağlayana kadar kullanılması faydalıdır. Yürüteçler için de pek çok renk seçeneği bulunmaktadır.

Yürüteç Modelleri

Yürüteçler, altında tekerlekler olan ve üzerinde bebeğin oturması için bir oturağı olan araçlardır. Yapımında genellikle plastik malzemelerin kullanıldığı görülmektedir. Plastikten yapılan bu yürüteçler, birçok konuda güvenlik sağlamaktadır.

Bebek, yürütecin oturak kısmına oturtulur. Sonrasında bebek adımlar atar ve yürüteç hareket eder. Yürütecin, geniş bir alanda olması da bu açıdan önem taşır. Geniş bir yerde olursa, bebeğiniz özgürce hareket eder.

Yürüteç Fiyatları

Yürüteç modelleri ve fiyatları için www.fatihbebek.com internet adresinden faydalanabilirsiniz. Site üzerinde, birçok model bulunmaktadır ve modellere ait açıklamalar da mevcuttur. Dilerseniz, beğendiğiniz modeli hemen sipariş verebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü kuruldu
Sonraki Haber Erkek Günlük Ayakkabı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?