ANA SAYFA > EĞİTİM > Yücel: Öğretmenler Günü’nü öğrencilerimizin ellerini öperek kutluyoruz

Yücel: Öğretmenler Günü’nü öğrencilerimizin ellerini öperek kutluyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yücel: Öğretmenler Günü’nü öğrencilerimizin ellerini öperek kutluyoruz

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yücel, mesajında Halk Eğitim Merkezleri’nde Öğretmenler Günü’nün ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getirerek, “Öğretmenler günü bizim için öğrencilerimizin ellerini öperek kutladığımız bir gün” dedi.

Ebru Yücel yayınladığı mesajı şöyle:
"24 Kasım Öğretmenler Günü denilince sabah okula ellerinde bir demet çiçekle giden minik öğrenciler gelir aklımıza. Benim için de Halk Eğitim Merkezi’ne geçinceye kadar bu hep böyleydi. Okula geldiğimde sınıfımda bekleyen öğrencilerim minik elleri ile uzatırlardı çiçekleri öğretmenler günümüz kutlu olsun diye. Her biri elimden öper, sarılıp sarmalardı beni.
Kimin aklına gelirdi ki öğretmenler gününde öğretmenler öğrencilerinin elini öpecek!
İşte bizler Halk Eğitim Merkezlerimizde minik öğrencilerimizle değil yaşlılarımızla, yetişkinlerimizle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Yaşları bizden büyük ve öğrenme aşkıyla yanıp tutuşan öğrencilerimizin bu özel günde ellerinde öpüyor, ilk emri “oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenin ve öğrenmenin önemini bir kez daha saygıyla hatırlıyoruz.
Bu vesile ile Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm meslektaşlarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyor, eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Latife Hanım Köşkü Anı Evi, ''Özel Müze'' olarak tescillendi
Sonraki Haber Markovic: Oyuna iyi başlarsak bizim için her şey daha rahat olur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?