ANA SAYFA > GÜNDEM > Yine deprem... Merkez: Gökova Körfezi, şiddet: 6.3

Yine deprem... Merkez: Gökova Körfezi, şiddet: 6.3

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yine deprem... Merkez: Gökova Körfezi, şiddet: 6.3

Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde meydana gelen deprem Karşıyaka’dan da hissedildi…

Merkez üssü Kos Adası açıkları olan 6,3'lük depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği açıklandı. Saat 08.03 merkezüssü Gökova körfezinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi...
Kandilli Rasathanesi verilerine göre 01.31’deki 6.2’lik depremden sonra büyüklükleri 2.7 ile 4.8 arasında değişen 51 artçı deprem meydana geldi. Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Muğla Valisi Esengül Civelek'ten depremle ile ilgili ilk açıklama geldi. Civelek, deprem sonrası yapılan ilk incelemelere göre can ve mal kaybının olmadığını bildirdi. Ancak deprem sonrası Bodrum'da en az 80 kişi hastanelere başvurdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da ücretsiz internete büyük ilgi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?