ANA SAYFA > EĞİTİM > Yılmaz Durmaz'a Milli Eğitim'den ödül...

Yılmaz Durmaz'a Milli Eğitim'den ödül...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz Durmaz'a Milli Eğitim'den ödül...

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka Haber Gazetesi Yazarı Yılmaz Durmaz’a eğitime katkı ödülü verdi.

Mavişehir ilkokulunda yapılan Karşıyaka okul müdürleri yıl sonu değerlendirme toplantısında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından Karşıyaka Haber Gazetesi BaşYazarı ve www.karsiyakahaber.com  Genel Yayın Danışmanı, Gazeteci Yılmaz Durmaz’ı eğitim öğretim çalışmalarına verdiği katkıdan dolayı teşekkür belgesi ve bir plaket ile ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu,Yılmaz Durmaz’ın Karşıyaka’daki eğitim öğretim çalışmalarında her zaman eğitimcilerin yanında yer aldığını belirterek şöyle konuştu. “Yılmaz hoca eğitim- öğretim çalışmalarındaİlçe Milli Eğitime, okullarımıza Karşıyaka Haber ve diğer alanlarda yazıları, yaptığı haberleri ve hiçbir karşılık beklemeden çektiği ve bizimle paylaştığı fotoğraflar ile çalışmalarımıza büyük katkı sağladı. Her zaman kendisi fotoğraflarımızı çekti, şimdi biz onun fotoğrafını çekeceğiz. Sizlerin huzurunda bu ödülü veriyorum. Kendisine teşekkür ediyorum”

Yılmaz Durmaz’da kendisinin emekli öğretmen ve bir eğitim gönüllüsü olduğunu belirterek,şunları söyledi. “Geleceğin umudu olan çocuklarımızı daha iyi yetişmesi için 24 saat eğitimcilerin emrindeyim. Takdir edilmek çok güzel bir duygu. Bu güzel anı bana yaşattığınız için asıl ben sizlere teşekkür ederim”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Palacios'a 350 bin dolar ödeyecek...
Sonraki Haber Ali Pehlivanoğlu Akhisarlıları Karşıyaka'daki iftar sofrasında buluşturdu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?