ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Yılın en olaylı düğününü izlemeye hazır mısınız?

Yılın en olaylı düğününü izlemeye hazır mısınız?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılın en olaylı düğününü izlemeye hazır mısınız?

BKM’nin yeni komedi filmi “Düğüm Salonu”nda iki ayrı düğünde her şey ikişer ikişer kahkahaya eşlik ediyor! Yan yana iki ayrı düğünde, “onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine” derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar, projesindeki başarılı skeçleri ve tiplemelerinin ardından sinema kariyerine de ses getiren filmlerle devam eden Şahin Irmak, ilk sinema filmi senaryosunda aynı zamanda filmin başrollerinden de birini üstlendi!

Damatlardan birinin Şahin Irmak (Serkan), diğerinin Emre Karayel (Tarık) tarafından canlandırıldığı filmde, birbirinden tamamen farklı tarzları ile iki gelini de Gonca Vuslateri (Buse) ve İrem Sak (Hülya) canlandırıyor.

İki düğünün, ayrı ayrı dünürler kadrosunda da sinema ve tiyatro dünyasının birbirinden ünlü isimleri canlandırıyor: Onur Buldu (Oğuz), Duygu Yetiş (Nermin), Salih Kalyon (Cemil), Ayşenil Şamlıoğlu (Nebahat), Nilgün Belgün (Muazzez), Bilge Şen (Züleyha) ve Murat Karasu (Yaşar).

BÖYLE DÜĞÜNE BÖYLE YORUM! HAYKO CEPKİN’DEN “DÜĞÜM SALONU”NA YARAŞIR BİR “NİKAH MASASI”!

“Düğüm Salonu”ndan Hayko Cepkin’le Klip Sürprizi! Filmde bu şarkıyı Hayko Cepkin seslendiriyor. Böyle düğüne böyle yorum diyen Hayko Cepkin sıra dışı yorumuyla çok konuşulacak!

Cepkin, filmin oyuncuları ile bir araya gelip şarkıya bir de klip çekti. Tüm film boyunca beyaz gelinlikleri ve şık damatlıkları içinde arz-ı endam eden oyuncular, klip için siyahlara bürünüp, rock pozları verdiler!

BKM yapımı “Düğüm Salonu” 16 Mart’ta sinemalarda!

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'den Atatürk'e hakarete suç duyurusu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençlerinin galibiyet serisini Efes bozdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?