ANA SAYFA > GÜNDEM > Yıldırım: Kazanan CHP olmuştur

Yıldırım: Kazanan CHP olmuştur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldırım: Kazanan CHP olmuştur

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Karşıyaka İlçe Başkanlığına yeniden seçilken Uğur Yıldırım, "Kazanan CHP olmuştur" dedi.

Uğur Yıldırım, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "10 ARALIK günü yapılan Karşıyaka İlçe Başkanlığı kongremizde kazanan CHP olmuştur" dedi ve ekledi:
"Bunun parti içi bir yarış ve demokrasi şöleni olduğunu ve hepimizin yoldaş ve aynı hedefe yürüyen #CHP'nin birer neferi olduğumuzu kimse unutmamalıdır. AKP iktidarının uygulamalarına karşı ve yaklaşan seçimlere daha güçlü hazırlanmamız için parti içi yarışı demokrasinin bir gereği ve yenilenme olarak görüp birbirimize sarılmalıyız. İlçe Başkanı olarak ;önümüzdeki günlerde hangi listede yer alırsa alsın nereyi desteklerse desteklesin bütün üyelerimizi göreve çağırıyorum. 13 500 üyemizi ve seçilen 400 delegemizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yeni seçilen yönetim kuruluna ve 73 İl delegemizede başarılar diliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol kentinde iç açıcı olmayan durum!
Sonraki Haber Karşıyaka Anıtı'nda zirve...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?