ANA SAYFA > GÜNDEM > Yıldırım: Karşıyaka’dan size ekmek çıkmaz, başka kapıya!

Yıldırım: Karşıyaka’dan size ekmek çıkmaz, başka kapıya!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldırım: Karşıyaka’dan size ekmek çıkmaz, başka kapıya!

Karşıyaka Belediyesi’nin 19 Mayıs afişlerine dair söylentilere yanıt, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan geldi. Yıldırım’ın açıklaması şöyle:

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, belediyemiz tarafından hazırlanan afişlerde görülen yazım hataları, anında düzeltilmiş ve ilçemizin dört bir yanına asılmıştır. Yanlışlık, gerçek afişler yerine demo afişlerin kullanılmasından kaynaklanmıştır. Yoğun çalışmanın yol açtığı ve hemen düzeltilen bu aksaklığın, malum çevre ve kişilerce, her zamanki gibi pespaye siyaset malzemesine dönüştürülmesi, esef vericidir. Büyük mesajı ve fotoğrafı hazmedemeyenler, bu tür hatalardan siyasi medet umuyor.

Karşıyaka Belediyesi’nin Cumhuriyet değerlerine ve onun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığını ve bu yolda neler yaptığını, bu güruha anlatmaya gerek yoktur. Kendilerinden asıl beklenen ise, 23 Nisan’ları, 29 Ekim’leri, 19 Mayıs’ları neden ve nasıl buharlaştırmaya, ülkemizin belleğinden silmeye nasıl cüret ettiklerini açıklamalarıdır.

Ben yine de, bu durumu haklarında hayırlı bir gelişme olarak görüyorum. Bir türlü ağızlarına alamadıkları Mustafa Kemal Atatürk, bu yolla da olsa akıllarına gelmiştir. Devamını dilerim. Şeriata dair düşüncelerini de, başta Karşıyakalılar olmak üzere, ulusumuza evirmeden çevirmeden anlatmaları çok yararlı olacaktır.

Şimdi kendilerine düşen, belediye afişleri sayesinde bir bölümünden haberdar oldukları, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençliğe Hitabesi”nin tamamını okuyup anlamak, çağdaş, demokrat ve laik Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olduklarını hatırlamaktır.

Asıl soru elbette şudur: Siz bu afişten yazım hatalarından dolayı mı rahatsız oldunuz, yoksa zihniyet ve tavırlarınıza tutulan aynadan mı? Karşıyaka’dan ve Cumhuriyetimize bağlılığımızdan size ekmek çıkmaz, başka kapıya!”   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Böyle vedaları hiç sevmem...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri finalde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?