ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni hastaneye 15 gün ''ring'' çalışacak

Yeni hastaneye 15 gün ''ring'' çalışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni hastaneye 15 gün ''ring'' çalışacak

Bugün itibariyle eski binasında hizmet vermeyi sonlandırarak Çiğli Eğitim Hastanesi'ne taşınacak Karşıyaka Devlet Hastanesi önünden, taşınmadan haberi olmayan vatandaşlar için 15 gün boyunca ring seferleri işleyecek.

Yarım asırlık bir zaman dilimi boyunca Karşıyaka halkına hizmet veren, daha sonra çağın gerisinde kaldığı gerekçesiyle yenilenmesi kararlaştırılan Karşıyaka Devlet Hastanesi, bugün resmen kapılarını kapatarak Çiğli Eğitim Hastanesi'ne taşınıyor.

Taşınmadan haberi olmayan vatandaşlar için ise iki önemli tedbir alındı. Buna göre poliklinik saatleri içerisinde Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne gelebilecek taşınmadan haberi olmayan vatandaşlar için, hastane önünden Çiğli Eğitim Hastanesi'ne ücretsiz ring seferleri işleyecek. Acile başvuracak hastalar için ise, ambulanslar Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin kapısında hazır bekleyecek. Buraya başvuran hastalar, hemen ambulansa alınarak Çiğli Eğitim Hastanesi'ne götürülecek.

Karşıyakalı vatandaşlar yeni hastaneye Karşıyaka'dan kalkan Ata Sanayi minibüsleri sayesinde, İZBAN ile Ata Sanayi Durağı'na gelerek veya 817-227 numaralı ESHOT otobüslerini kullanarak ulaşabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yarı final peşinde
Sonraki Haber Geleceğin iç mimarlarına altın ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?