ANA SAYFA > EĞİTİM > “Yeni dönemde de bomba gibiyiz!”

“Yeni dönemde de bomba gibiyiz!”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Yeni dönemde de bomba gibiyiz!”

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı için bir mesaj yayımlayarak, bu dönemde de Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmaları ile tüm Halk Eğitim Merkezlerine örnek olacağını söyledi.

Yücel, sosyal medya hesabında yayımladığı mesaj şöyle:

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’na yüzlerce kursu, binlerce öğretmen ve öğrencisiyle bomba gibi bir başlangıç yaptı. Yaz boyunca devam eden kurslarının ardından yeni dönemde hobi ve özellikle meslek edindirmeye dönük diğer kurslar da faaliyete geçti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, her yeni dönemin yeni bir başlangıç olduğunu ifade ederek mesajında şunları belirtti: Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak bizler yeni bir dönemi yine ilk günkü heyecanımızla karşıladık. Yaz boyunca devam eden kurslarımızın yanı sıra yeniden faaliyete geçen tüm kurslarımızla birlikte bu yıl da bomba gibiyiz. Bizler yaptığımız her çalışmada Türkiye’ye örnek olmayı hedefledik. Bu günü kadar yaptığımız çalışmalarla, binlerce kursiyerimizin meslek sahibi olmasını sağladık. “Surlardan Sulara” gibi projelerimizle kardeşlerimizle buluştuk, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Yine tüm yıl boyunca 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezimizde öğrencilerimizle bir aile olarak birçok şey paylaştık. Bu yeni dönemde de yüzlerce kursumuz, binlerce kursiyerimizle birlikte yine örnek oluşturacak işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda başta müdür yardımcılarım olmak üzere, merkezimizde çalışan tüm ekip arkadaşlarıma, tüm usta öğreticilerimize ve özellikle kursiyerlerimize başarılar ve güzel bir dönem diliyorum.

Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da ünlü gece kulübüne saldırı: 1 Ölü, 2 yaralı...
Sonraki Haber Karşıyaka SGK'den mobil hizmet

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?