ANA SAYFA > SPOR > Yaşar Üniversitesi, Ünilig'de Türkiye Üçüncüsü oldu

Yaşar Üniversitesi, Ünilig'de Türkiye Üçüncüsü oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Üniversitesi, Ünilig'de Türkiye Üçüncüsü oldu

Üniversiteler Spor Ligi’nde geçen yılın şampiyonu Yaşar Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, bu yıl Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Yaşar Üniversitesi, İzmir'de düzenlenen ÜNİLİG basketbol finallerinde, Ege'yi erkek ve kadınlarda başarıyla temsil etti. Yaşar Üniversitesi, Bornova Altındağ Atatürk Spor Kompleksi'nde 16 takımın katılımı ile gerçekleşen organizasyonda, Ege'den finallere katılma hakkı kazanan tek üniversite oldu. Geçen yılın şampiyonu Yaşar Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, grup karşılaşmalarında Akdeniz, Sabancı ve Mersin'i mağlup ederek yarı finalde Beykent Üniversitesi ile karşılaştı. Beykent'e kaybeden Yaşarlı basketbolcular, kaptanları Onur Kentli'nin 22 sayı 4 asistle oynadığı üçüncülük maçında Akdeniz Üniversitesi'ni 82-66 mağlup ederek bronz madalyayı kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Misket Dikmen: ''Tutuklu gazetecilere özgürlük!''
Sonraki Haber Metin Uca, Karşıyaka'ya geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?