ANA SAYFA > EKONOMİ > Yaşar Topluluğu, 71. kuruluş yıldönümünü kutladı

Yaşar Topluluğu, 71. kuruluş yıldönümünü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Topluluğu, 71. kuruluş yıldönümünü kutladı

Gıda ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 71. Kuruluş Yıldönümünü yurt içi ve yurt dışından gelen yöneticilerinin bir araya geldiği “daha iyi bir yaşam için” temalı törenle kutladı. Törene Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar da katıldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, “ Topluluğumuzun 71.yaşını kutlamaktan gurur duyuyoruz. Topluluğumuz her yıl büyümesini sürdürüyor. Aslolan Türkiye’nin büyümesi. Özel sektör de Türkiye’nin büyümesi için önemli. Özel sektör büyümesini sürdürürse, Türkiye, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girer. Türkiye’nin en büyük ve köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak yolculuğumuza bundan 71 yıl önce İzmir’de başladık. 71 yaş bizim için bir gurur vesilesidir. Kuruluş yıldönümlerimizde nerede olduğumuzu, nereye doğru gittiğimizi ve hedeflerimizi  paylaşıyoruz.  Başarı önemlidir, ancak asıl önemli olan başarının devamıdır. Hızla gelişen dünyanın değişim ve gelişimine ayak uydurarak başarımızın devam edeceğine inanıyorum. Biz, çalışanlarımız ve aileleri, tedarikçilerimiz, bayilerimiz, kısacası etkileşimde olduğumuz tüm paydaşlarımızla birlikte yaklaşık 1 milyon kişilik büyük bir aileyiz. Markalarımız  bizim dünyada dalgalanan bayrağımızdır. Pınar ve Dyo başta olmak üzere tüm markalarımızla birer dünya markası olma hedefindeyiz” dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş; “ Bugün önümüzde 71 yıllık bir gurur  tablosu var. Yaşar Topluluğu “daha iyi bir yaşam için” faaliyetlerini sürdürüyor. Daha iyi bir yaşam için hedefimiz; çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize; tüm paydaşlarımıza “iyi bakmak”tır. Topluluğumuzun tarihi, sürdürülebilirlik çalışmaları ile doludur.

Yaşar Topluluğu olarak ekonomik anlamda misyonumuz verimlilik anlayışıyla üretmek, insan hayatına değer katmaya devam etmek, yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmek; sosyal olarak misyonumuz 40 yılı aşkın süredir devam eden projelerimizle, eğitime, kültüre, sanata ve spora olan desteğimizle toplumun gelişimine katkı sağlamayı sürdürmek; çevresel misyonumuz ise tüm faaliyetlerimizde kaynak kullanımını azaltmak, dünya kaynaklarının sürdürülebilirliğine katkı sağlamaktır.Bu kapsamda karbon ayak izimizi 2020 yılına kadar ton başına % 15 azaltma hedefindeyiz.” 

Kuruluş yıldönümü kutlama ve hizmet onurlandırma töreni geleneğini sürdüren Yaşar Topluluğu 71’inci kuruluş yıldönümünü Çeşme Altın Yunus Oteli’nde gerçekleşen törenle kutladı. Yaşar Topluluğu yöneticilerini “daha iyi bir yaşam için” temasıyla bir araya getiren ve sürdürülebilirlik anlayışının vurgulandığı törenin karbon dengelemesi yapılarak 1000 adet fidan dikildi. Törende Topluluk’ta 5, 10, 15, 20, 25, 30 ve 35 kıdem yılını tamamlayan 42 yöneticiye sertifika verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halk sağlığı müdüründen tasarruf çağrısı
Sonraki Haber Karşıyaka Kırklareli'nde 3 puanı söktü aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?