ANA SAYFA > GÜNDEM > Yanardağ: Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet'e sahip çıkmalıyız

Yanardağ: Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet'e sahip çıkmalıyız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yanardağ: Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet'e sahip çıkmalıyız

Karşıyaka Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ’ı Karşıyakalılar ile buluşturdu. “Türkiye nereye gidiyor?” başlıklı panelde konuşan Yanardağ "Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyet'e her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gereken bir süreçteyiz" dedi.

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle alanında uzman isimleri vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Gazeteci - Yazar Merdan Yanardağ’ı konuk etti. Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yapılan etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve yaklaşık 500 kişi katıldı.

“Türkiye nereye gidiyor?” başlıklı panelde konuşan Yanardağ, ülke gündemi ve siyasi gelişmeler hakkında izlenimlerini paylaştı.  Yanardağ "Türkiye'nin gündeminde anayasa değişikliği ve referandum var. Kritik bir süreç yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu günlerden çıkmak için Cumhuriyet'e ve Atatürk kazanımlarına her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Birlik içinde olmalı ve bu mücadelemize inanmalıyız" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da hava kalitesi AB standartlarına gelecek
Sonraki Haber Kaf Kaf filede 10 numara...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?