ANA SAYFA > SPOR > YALI'DAKİ STAT İÇİN HIZLANDIRIN TALİMATI VERİLDİ...

YALI'DAKİ STAT İÇİN HIZLANDIRIN TALİMATI VERİLDİ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
YALI'DAKİ STAT İÇİN HIZLANDIRIN TALİMATI VERİLDİ...

Karşıyaka'da büyük yankı yaratan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın karşı çıktığı Karşıyaka Stadı için bugün Ankara'da yapılan toplantıda, müteahhit firmaya "Stadı hızlandırın" talimatı verildi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz başkanlığında, Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Fatih Işıkhan, müteahhit firma temsilcisi Ufuk Bekdemir, Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, Projeyi geliştiren KSK eski asbaşkanlarından Ali Erten'in katıldığı Karşıyaka Yalı'daki Karşıyaka Stadı'nın yerine yeni yapılacak Karşıyaka Stadı ve 7 bin M2'lik gelir getirici tesisler için yapılan değerlendirme toplantısında, stadın son durumu masaya yatırıldı.


Katılanların fikirlerini beyan ettiği toplantı sonunda ortak fikir "Hemen yapılsın" oldu ve bunun üzerine de müteahhit firmaya, işin hızlandırılması için talimat verildi.
Bakan yardımcısı Metin Yılmaz, "Toplantıya katılan herkes bu stadın acele yapılmasını istediğine göre hızlandırılması şart oldu. Bu nedenle de iş hemen başlayacak ve verilen sürede tamamlanacak. Bugüne kadar 26 stat yapıldı. Karşıyaka Stadı yerinde yapılacak ilk stat olup, yanında da gelir getirici alanlar yer alıyor" dedi. Yılmaz'ın talimatı üzerine de müteahhit firma temsilcisi "işe hemen başlıyoruz" dedi.
KARŞIYAKA HABER.COM (ÖZEL HABER)  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSO'DAN BAKAN ZEYBEKCİ'YE
Sonraki Haber KSK KONGRE ÜYELERİNDEN DEKLARASYON

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?