ANA SAYFA > SAĞLIK > Yakınına antibiyotik yazmayan doktoru darp eden avukata soruşturma...

Yakınına antibiyotik yazmayan doktoru darp eden avukata soruşturma...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yakınına antibiyotik yazmayan doktoru darp eden avukata soruşturma...

Sağlık Bakanlığınca, Karşıyaka’da aile sağlığı merkezinde çalışan bir doktorun darp edildiği iddiasına ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün, Karşıyaka'da aile sağlığı merkezinde görevli bir hekimin, sonradan avukat olduğu öğrenilen bir şahıs tarafından yakınına antibiyotik yazılmadığı gerekçesiyle darp edildiği ifade edildi. Olayla ilgili İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün derhal inceleme başlattığı, ayrıca olayın savcılığa intikal ettirilerek adli sürecin başlatılmasının sağlandığı bilgisine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Tek amacı insanımıza hizmet etmek olan ve fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarını kınıyoruz. Sağlık Bakanlığı olarak bu tür olayların yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor, saldırıyı gerçekleştirenlerin yasalar çerçevesinde en ağır cezayı alması için her türlü hukuki girişimi başlatarak titizlikle takip edildiğinin kamuoyunca bilinmesini istiyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan All-Star'da oyuncu yok, yarışmalarda var...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, İsrail'den galibiyeti çıkardı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?