ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Vücut tipine göre tayt modelleri

Vücut tipine göre tayt modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vücut tipine göre tayt modelleri

Her kadın farklı bir vücut yapısına sahiptir. Dolayısıyla kıyafet seçimi yaparken kişinin kendi vücudunu iyi tanıması ve hangi modelin kendine yakışacağını bilmesi gerekir.

Yaz, kış fark etmeksizin her mevsim giyilebilen tayt modelleri ise, vücut hatlarını ortaya çıkardığı için en riskli kıyafet çeşitlerinden biri olarak bilinir.

Öncelikle, paça kısmı bileğin üst kısmında biten kısa taytlar bacak boyunu keser ve bu da eğer uzun boylu değilseniz kısa görünmenize sebep olabilir. Ayrıca bu modeller, yapılı ve kalın bacakları olan kişiler için de uygun değildir. Bu tarz tayt modelleri ince bilekli ve uzun boylu kişiler tarafından tercih edilmelidir. Yüksek belli modeller ise kalçasını daha düzgün ve toparlanmış göstermek isteyen kadınlar için idealdir.

Vücudu en iyi toparlayan tayt modeli ise, bel dikişi yüksek ve üçgen dikişli olanlardır.  Bu model sayesinde karın, bel ve kalça bölgesi toparlanarak kişinin daha ince görünmesi sağlanır. Ayrıca sık dokunmuş modeller de aynı işlevi görür. Siz de tayt modelleri seçeneklerini incelemek için  http://shop.ltbjeans.com/kadin-pantolon-tayt-modelleri/  linkini inceleyebilir, vücut tipinize uygun olan modeli seçebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sweatshirt modelleri ve kombinleri
Sonraki Haber Otizmli ressam Erkan Kızıldağ'a madalya...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?