ANA SAYFA > SAĞLIK > Veysi Kubba: Hiçbir şekilde bir siyasetin içinde olmayacağım

Veysi Kubba: Hiçbir şekilde bir siyasetin içinde olmayacağım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Veysi Kubba: Hiçbir şekilde bir siyasetin içinde olmayacağım

İzmir Ticaret Odası meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerindeSağlık Meslek Komitesi’nden aday olan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba “Hiç bir Şekilde Bir Siyasetin İçinde Olmayacağım” dedi.

9 Nisan’da yapılacak İzmir Ticaret Odası meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimlerinde 31. Sağlık Meslek Komitesi’nden aday olacak Birlikte Söz Veriyoruz grubu üyeleri dün akşam Swiss otel’de düzenlenen tanışma gecesinde meslek mensuplarıyla bir araya geldi.

Sektör temsilcilerinin ve medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği geceye Birlikte Söz Veriyoruz Grubu’nu oluşturan, MP Sağlık Hizmetleri AŞ’den Veysi Kubba, Bora Özel Eğitim Kurumu’ndan Saniye Fıçı, Ekin Efe Özel Sağlık Hizmetleri’nden Prof. Dr. Ertuğrul Ercan, Köprü Psikolojik Danışmanlık’dan Uzm. Psk. İlknur Peder ve UKEB Okulları’ndan Filiz Üstel katıldı.

Sunuculuğunu Hakan Doğanay’ın yaptığı gece TRT sanatçısı Gökçe Eriş yönetimindeki Medical Park İzmir Hastanesi Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu’nun mini konseriyle başlarken sırayla sahneye gelen adaylar İzmir Ticaret Odası’dan yönelik eleştirilerini sıralayarak yapacaklarını anlattılar.

Var olan İzmir Ticaret Odası yönetiminin ilgisizliğinden yakınan MP Sağlık AŞ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Veysi Kubba, İzmir’e 110 milyon dolarlık bir yatırımla Medical Park İzmir Hastanesi’ni kazandırdıklarını ancak odadan ne bir ziyaret olduğunu ne de bir “Hayırlı olsun” temennisi almadıklarını dile getirdi.

“Sıfırdan geldim”

Hayatım boyunca ve gelecekte de hiçbir şekilde bir siyasetin içinde olmayacağım.” diyen Kubba, “Ömrümü, bilgimi, becerimi sivil toplum örgütlerinde toplum yararına harcamak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Ben 51 yaşındayım ve 7 yaşından beri her işi yaptım ve geçmişimle de gurur duyuyorum. Tırnaklarımla kazıyarak ve dürüstlüğümle buralara geldim. Bu yüzden bundan sonra da böyle yaşamayı düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

Seçilmeleri durumunda yapacaklarını ifade eden bir seçim manifestosu hazırladıklarını ve bunu da www.birliktesozveriyoruz.com adresinde ilan ettiklerini belirten Kubba, projelerini şu sözlerle anlattı, “Ben İzmir Ticaret Odası web sayfasını inceledim ve bir de İstanbul Ticaret Odası sayfasını inceledim. İzmir sayfasında Başkan'ın boy boy resimleri var ancak İstanbul’da Ticaret Odası'nın Başkan'ı kim belli dahi değil ve online hizmet veriyorlar. Eğer kısmet olur biz sağlık grubundan çıkarsak bizim desteklediğimiz aday da bu konuda başkan olursa biz bu online hizmetlerin Ticaret Odası'na gelmesine ve vatandaşın kendi bilgisayarından bütün işlemleri yapması için ısrarcı ve takipçi olacağız. Çünkü vatandaşın en önemli değeri zamandır. Vatandaşımız veznelerin önünde kuyruklarda vakit kaybetmeyecek. Ben buna söz veriyorum. Bu iletişim çağında dünyanın bu kadar bütünleştiği anda bu ülkenin en önemli ticaret kentinin Ticaret Odası'nda online işlemler çok sınırlı şekilde yapılıyor. Eğer biz sağlık komitesi olarak bu seçimi kazanırsak 7/24 faaliyet gösteren bir whatsapp hattı üzerinden hizmet vereceğiz. Yaşanan sorunları online hizmetler üzerinde çözeceğiz. Biz her şeyi İzmir ticareti gelişsin, İzmir ekonomisi gelişsin ki o gelişmelerden daha fazla istihdam, daha fazla iş, daha fazla aş çıksın. Biz Yine Türkiye Kalite Derneği ile çok güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Sivil Toplum Örgütleri ile çok güzel işler yapmak istiyoruz. Bütün derdimiz bilgi birikimimizle İzmir'i güçlendirmek. Ben bu vesileyle bizi burada yalnız bırakmayıp, bizi desteklediğinizi burada gösterdiğiniz için sizlere ben ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum 9 Nisan'da İzmir'in Ticaret Odası'nda büyük bir değişim yaşanacak ve bu değişim kentimizin ticaretine vurulan bir damga olacak.”

Haber: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri 36. kez perdelerini açtı
Sonraki Haber FIBA'dan Pınar Karşıyaka'ya ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?