ANA SAYFA > SPOR > Veliler oynadı, sporcular seyretti…

Veliler oynadı, sporcular seyretti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Veliler oynadı, sporcular seyretti…

Bostanlıspor’da 1. masa tenisi şenliği yapıldı… Bu kez Masa Tenisine devam eden ve lisanslı sporcuların velileri, anne, baba, dedeler düzenlenen “En Büyükler Masa Tenisi Turnuvası”nda mücadele etti.

Bostanlıspor’un Gode Cengiz Spor Tesislerinde, Masa Tenisi Antrenörü Mustafa Kazım Şaşmaz'ın hakemliğinde sporcuların ailelerinin katıldığı turnuva birbirinden heyecanlı maçlara sahne oldu.
Keyifli ve şenlik havasında geçen günün ardından dereceye giren velilere madalyalarını çocukları takdim etti...
Turnuvada Alper-Pelin Şener’in babaları Cumhur Şener şampiyonluğu elde etti. Ahmet Musanoğlu’nun annesi Rahmiye Musanoğlu ikinciliği, Cemil Eser’in babası Mustafa Eser üçüncülüğü, Mercan Deveci’nin dedesi Orhun Deveci dördüncülüğü kazandı.
Dereceye giren velilere madalyalarını Bostanlıspor’da masa tenisi oynayan çocukları ve torunları takdim etti.

Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, ilk kez düzenlenen “En Büyükler Masa Tenisi Turnuvası”nda bu kez sporcu velilerinin ter döktüğünü ifade ederek, “Sporcularımızın velilerini böyle bir şenlikle hem yarıştırdık, hem de kaynaştırdık. Çocuklarının yarışmalarında heyecanlanan velileri bu kez o heyecanı kendileri tattı, çocukları da, onların heyecanını yaşadı.  Böyle bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren  Masa Tenisi Antrenörümüz Mustafa Kazım Şaşmaz'a, destek veren başkanımız Avni Erboy’a çok teşekkür ederiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erken Seçim 24 Haziran'da
Sonraki Haber Karşıyaka’da 7’den 77’ye bahar coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?