ANA SAYFA > GÜNDEM > Üzülen personelini neşelendirdi

Üzülen personelini neşelendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üzülen personelini neşelendirdi

Kuşadası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yücel, son olarak kaymakamlık personeli ile düzenlenen veda yemeğinde buluştu.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Kaymakamlığına atanması nedeni ile Karşıyaka Hakimevi’nde düzenlenen son veda programında 5 yıllık görev süresince beraber çalıştığı personelli ile bir araya geldi.

Program süresince duygulu anlar yaşandı. Programa katılanların zaman zaman hüzünlendiği gözlemlendi. Kaymakam Yücel hüzünlü görünen konukları zaman zaman yaptığı espiriler ile neşelendirmeye çalıştı.

TRT Ses Sanatçısı Sema’nın sahne aldığı gecede, sanatçının oyun daveti karşılık görmedi. Programa katılanların oyun oynamak istememesi, üzüntülü oldukları şeklinde değerlendirildi.

Veda programında Kaymakam Yücel ile İlçe Müftüsü İsa Gürler birer konuşma yaptı. Müftü Gürler yaklaşık bir yıldır Kaymakam Yücel ile çalışmanın verdiği sevincini anlatırken, Kaymakam Yücel sayesinde Karşıyaka’ya kolay alıştığını söyledi.

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada 32 yıllık görev süresinin en güzel 5 yılını Karşıyaka’da geçtiğini, Karşıyaka’nın birçok ilklere imza attığını, bu başarının takım ruhu ile çalışmanın sonucu olduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

Son veda programına Kaymakamlık çalışanlarının yanı sıra Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İzmir PTT Başmüdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli,  İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, PTT Yalı Şube Müdürü Nihat Candoğan, PTT Karşıyaka Çarşı Şube Müdürü Aşkın Aslan, SYV Müdürü Muhittin Edirne,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Furtana, Hasan Ayar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, RAM Müdürü Mürvet Bakır,  İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin ve STK yöneticileri katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka stat konusunda 20 yıldır çözüme ulaşamadı
Sonraki Haber Huzurevinde duygulu vedalaşma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?