ANA SAYFA > EĞİTİM > Üzerine vinç düşen okulda inşaat tamamlandı

Üzerine vinç düşen okulda inşaat tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üzerine vinç düşen okulda inşaat tamamlandı

Yaklaşık 1.5 ay önce etkili olan fırtına ve sağanak yağmur sırasında gece saatlerinde üzerine bir inşaatın 50 metre uzunluğundaki vincinin düşmesiyle hasar gören Mavişehir'deki Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde onarım çalışmaları tamamlandı.

İnşaatı yapan firma, okuldaki vincin parçalarını, başka bir vinç yardımıyla kaldırdı. Okulun ve spor salonunun çatısında hasar gören bölümler söküldü. Tamamen temizlenen bu alanlarda, firma tarafından onarım çalışması başlatıldı. Okuldaki onarım çalışmaları bir süre önce tamamlandı. Çalışmaların bitmesiyle öğrenciler de eğitimlerine dersliklerinde devam etmeye başladı.
Kaza sonrasında öğrenciler, sınıfa dönüştürülen labarotuvarlarda eğitim görmeye başlamıştı. Hem dersliklerdeki hem de spor salonundaki onarımın tamamlanmasıyla, normal eğitim düzenine dönüldü. İnşaat alanına da devrilen vincin yerine henüz yenisinin konulmadı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altay 103 yaşında...
Sonraki Haber Nedir bu otizm eylem planı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?