ANA SAYFA > İZMİR > Uyuşturucu operasyonunda 37 tutuklama...

Uyuşturucu operasyonunda 37 tutuklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyuşturucu operasyonunda 37 tutuklama...

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında Bayraklı, Buca, Çiğli, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Narlıdere ve Seferihisar ilçelerinde eş zamanlı operasyon yaptı.

Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda poşetler içerisinde 18 kilo 650 gram esrar, 8 bin 380 gram bonzai, 4 bin 24 ecstays hap, 722 gram metafetamin, 165 gram kokain, 35 gram eroin ve 25 gram skank ele geçirildi. Operasyon kapsamında 78 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 37 'si tutuklandı, 14'ü adli kontrol şartıyla 41 kişi serbest bırakıldı. Emniyetten yapılan açıklama da "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hüseyin Aşkın'ın talimatları doğrultusunda kurulan WhatsApp ihbar hattı uygulamasına ihbarda bulunan vatandaşlarımızın kimlik bilgileri veya verdiği bilgiler üçüncü şahıslar ile paylaşılmamakta, yapılan bu ihbarlar ise ekiplerimizce detaylı bir şeklide değerlendirilip, çalışmalar hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Uyuşturucu ile mücadelede vatandaşlarımıza, anne babalara ve okul yöneticilerine önemli görevler düşerken, İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarımız kararlılıkla artarak devam etmektedir" denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gökmen Ulu ödülünü Halk Arenası'nda aldı...
Sonraki Haber İzmirli kadınlar ''şiddete hayır'' dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?