ANA SAYFA > İZMİR > Uyuşturucu operasyonlarında 19 tutuklama

Uyuşturucu operasyonlarında 19 tutuklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyuşturucu operasyonlarında 19 tutuklama

İzmir'de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 45 şüpheliden 19'u tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, son bir haftada, Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Karabağlar, Karşıyaka ve Konak ilçelerinde park ve bahçeler dahil gerçekleştirilen 63 ayrı operasyon ve uygulamalarda 45 kişi gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 19'u tutuklandı,10'u adli kontrol şartıyla diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Operasyonlarda, 623 gram esrar, 80 uyuşturucu hap, 140 gram kokain, 40 gram metamfetamin, 3 kilo 20 gram bonzai, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 395 lira, 3 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 29 mermi, 2 ruhsatsız av tüfeği, 8 fişek ve 2 hassas terazi ele geçirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARSAN'ın Bahar Konseri 4 Mayıs'ta
Sonraki Haber Bilge Çınarlar’dan sezon finali

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?